Hva skal man kjøpe til jul?

Julegaver kan være moro å tenke ut, men ettersom de fleste av oss etter hvert har det vi trenger og mer til, kan det også bli en utfordring å finne på noe å gi. Når idéene er få, og lommeboka nesten tom, hva skal man gi i julegave da?

Tips til julegaver når man er tom for idéer

Hva man kjøpe julAlle har behov for å bli sett. Hvis man tar seg tid til å utforme et gavekort der mottakeren skal få en hjemmelaget middag eller kinobilletter til selvvalgt film, så vil mottakeren føle at man blir sett. For det man da gir bort er tid. Tid til å være sammen med noen man er glad i, og man gjør noe for å glede andre. Et annet tips er å samle sammen bilder og lage en collage eller en scrapbook. Det vil skape stor entusiasme og beundring. Her kan man virkelig få vist frem kreative sider ved seg selv. Alle trenger å slappe av og kose seg litt i jula, og da kan julehefter være aktuelt. Ingen jul uten Disney, for eksempel, men det finnes naturligvis flere å velge blant. Det kan være et supert tips til den som har alt.

Når lommeboka ikke strekker til

Hva man kjøpe jul

Men når man ikke har penger å bruke på julegaver hva skal man gjøre da? Jo, da kan man for eksempel gi bestemor en lapp der det står at man skal måke snøen utenfor trappa for henne, samt bære inn ved. Man kan lage ei julegave utav det man har tilgjengelig. Et eksempel på det er at man kan strikke ei lue eller et par grytevotter. Det er ikke gavens kroneverdi som er det viktige. Det er omsorgen og kjærligheten bak gaven som er gavens virkelige verdi. Så det er sant som det sies; det er tanken som teller.